Mestreechter Fanfaar
est. 1924
Sint Joezep
© 2017 Mestreechter Fanfaar Sint Joezep
Achter de Barkken 11 6211 RZ  Maastricht 043 - 3216977 info@stjoezep.nl

Wij repeteren iedere vrijdagavond in onze eigen zaal, 

Achter de Barakken nr. 11 te Maastricht.

De drumband repeteert van

19.30 uur tot 20.15 uur  

      o.l.v. Andy Bleus

Het orkest repeteert van

20.30 uur tot 22.15 uur  o.l.v. Renate Dirix         

Wie zijn wij

Wij zijn een fanfare die het accent legt op samen musiceren zonder competitieve prestaties aan te gaan. Wij willen graag muziek maken in onze vrije tijd en hechten er aan om als het ware als een gezin/familie samen te zijn.
De fanfare is opgericht in 1924 en wij zetten ons met hart en ziel in bij evenementen op cultureel gebied. Te denken valt aan bijvoorbeeld Processies, dodenherdenking, reveille blazen ‘s-ochtends vroeg bij de gedecoreerde mensen op Koningsdag. Ook trekken wij graag musicerend uit om evenementen op te luisteren. Te denken valt aan het inhalen van de stadsprins, zaterdag voor carnaval of als iemand een heugelijke gebeurtenis wil vieren.

Onze dirigente, Renate Dirix

Romy Sabel Paul van Eemeren (fotograaf/webbeheerder) Melissa Stevens Veerle van Eemeren Henny Monfrance Nadine Dauphin (penningmeester@stjoezep.nl) Agnes Stevens (secretaris@stjoezep.nl) Marco Sabel (voorzitter) voorzitter@stjoezep.nl
Het bestuur:
de kussendragers:
Het buitengebeuren:
Arnold Bruijns (vlaggendrager) Leon-Will Servais (Tamboer-Maitre) Kevin Wijnants (facebook/website)
Renate is sinds kort onze nieuwe dirigente. Renate heeft haar muzikale opleiding genoten op het Conservatorium van Maastricht (fagot, saxofoon, direktie). Zij heeft 12 jaar de wereld rondgereisd met het Johann Strauss orkest van Andre Rieu. Zij is ook artistiek leidster van Erato Midden- en Zuid-Limburg. De doelgroepen van Erato wonen en leven in de Provincie Limburg. Dit zijn voornamelijk zorgafhankelijke ouderen, kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Mensen met dementie, langdurig zieken en medemensen in de terminale (thuis)zorg. Wij wensen Renate veel muzikaal plezier bij Mestreechter Fanfaar Sint Joezep. “Live muziek te brengen bij de mensen die er anders nooit meer toe komen de kracht van muziek te beleven”.
Huishoudelijk regelement: